Waldo vs Insayno

Punchoutbattles Live

Stembox sluit op 12 January 2017, 19:00

Waldo

Waldo

Fans
7.94
Jury
8.90
Finale
8.58
Stem toevoegen!
Insayno

Insayno

Fans
7.61
Jury
8.35
Finale
8.10
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Waldo
71%
VS
Insayno
29%

5 Responses to Waldo vs Insayno

 1. -Deniz

  insayno wint zwaar. waldo is op zich geen wacke MC maar hij teerde te lang op angles zoals die travestiet die al ontkent werd en weer een ronde gay jilla bars net als tegen tazer wat waldo mist is creativiteit iets wat insayno meer dan hem bezit hij gebruikt verschillende angles en reageerde gevat op waldos opmerkingen.

 2. ik hoef alleen naar het publiek te luisteren om te weten dat Waldo beter was. respect voor beiden btw. nr. 1 battle van de dag.

 3. Dion

  Waldo 9,5 Insayno 9 beide facking hard, Ik vond Waldo zijn 2e ronde de hardste van de hele battle dus vandaar wint Waldo nipt

 4. SW

  Beide goed gedaan, maar ze hebben al zoveel battles gedaan dat het nauwelijks is gelukt om nieuwe invalshoeken op elkaar te vinden. Freestyles waren leuk, maar daardoor raakten ze soms wel hun geschreven dingen kwijt. Al met al leuk & goed maar geen classic wat mij betreft. En wie er wint? Eeeeeehm…. OT

 5. Daifa

  Jammer,ik vond dat Insayno had gewonnen. Hij had zeer sterke bars,maar had weinig crowd response en daardoor heeft hij verloren.. Voor mij wint Insayno!
  Insayno een 8.7
  Waldo een 8.2

Geef een reactie