Waldo vs Chopper 1/8ste Finale 2015/2017

1/8ste finale 2015/2017

Stembox sluit op 4 August 2017, 19:00

Waldo

Waldo

Fans
6.87
Jury
6.60
Finale
6.69
Stem toevoegen!
Chopper

Chopper

Fans
5.85
Jury
6.10
Finale
6.02
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Waldo
90%
VS
Chopper
10%

5 Responses to Waldo vs Chopper 1/8ste Finale 2015/2017

 1. Martin

  Rapteksten oplezen vanaf een mobieltje vind ik een automatic loss. Het is dat hij nog een aantal rake freestyles had en een redelijk okay derde ronde, dat ik Waldo nog een 5 geef. Maar voor de 1/8e finales was dit ruimschoots onvoldoende. Dit was Waldo’s slechtste battle van dit seizoen.

  Met pijn in mijn hart ga ik deze battle aan Chopper geven, maar ook hij was niet goed. Gewoon niet origineel genoeg. Chopper rapt vaak over hoe zijn tegenstander in zijn kontje wordt gepakt. Dat soort shit is misschien leuk in een freestyle battle, maar in voorbereide battles onvoldoende. Ook begreep ik niet waarom hij Waldo een uitkeringstrekker noemt, terwijl hij al jaren in een supermarkt werkt. Daarmee zijn veel leukere bars te bedenken. Dat geeft ook aan dat Chopper zich maar matig had voorbereid.

  Cijfers: Waldo 5 en Chopper 5,5.

 2. Nixx

  Afgezien van deze slechte battle ga ik hem toch aan Waldo geven, hij las wel van zijn telefoon af maar zn freestyles waren goed en altijd beter als chopper, sorry maar hij hoort daar gewoon niet thuis en waldo kan het wel

 3. SW

  Als je de telefoon erbij pakt een automatic loss vindt (en daar is wat voor te zeggen) dan wint Chopper, anders Waldo. Ik zie toch Waldo liever in de volgemde ronde maar he, dit kon echt niet. Benieuwd wat de jury ervan maakt.

 4. -Deniz

  waldo een 5 chopper ook een 5

  • -Deniz

   aanvulling: waldos slechtste battle ooit in punchout, is niet wat we van hem verwacht hadden, ook hier geldt beter voorbereiden!!

   door de choke dus helaas geen voldoende meer en chopper kwam gwn niet zo hard en hoorde in de 1e plaats niet in de laatste 16 maar zat daar bij gebrek aan insayno, vitaal, sniggy, cooper, terry

Geef een reactie