Vito vs Mitch 1/8ste Finale 2015/2017

1/8ste finale 2015/2017

Stembox sluit op 1 August 2017, 19:00

Vito

Vito

Fans
7.57
Jury
7.53
Finale
7.54
Stem toevoegen!
Mitch

Mitch

Fans
7.25
Jury
8.18
Finale
7.87
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Vito
60%
VS
Mitch
40%

9 Responses to Vito vs Mitch 1/8ste Finale 2015/2017

 1. Baasbaasbaasbaas

  Sws Mitch

 2. Willy de Kidd

  Bodybag???

 3. SW

  Eerste ronde nipt voor Vito, daarna liet hij zich te veel afleiden en raakte hij zijn concentratie kwijt. Mitch groeide juist en pakte daardoor de tweede en derde. Geen bodybag vind ik, maar Mitch wint (volgende keer wel wat minder irritant doen als je tegenstander aan de beurt is aub)

  • Wesley

   Precies vond mitch behoorlijk irritant met dat duwen gelijk al was nog geen line gespit & dan ook nog woudo die Vito irriteert vind het jammer want had Vito meer kan gekeken

   Maarja kan Mitch volgende ronde afgeslacht worden door 1ekeuz 😉

 4. Wesley

  1ste ronde Vito
  2de Ronde gelijk
  3de Ronde Mitch

  Lastige battle denk dat ik hem toch aan Mitch moet geven kwam erg sterk deze battle ben persoonlijk meer fan van Vito maar Vito fockt zijn shit op door woudo, zoals ik dat op de POB FB las

  Bijde wel een dope battle gezet!

 5. RBNSWEK

  Dit is duidelijk voor mitch. Eerste ronde gaat gelijk op maar dan toch voor vito. Maar in de tweede en derde ronde laat mitch veel meer van zich horen. Dus zoiezo winst voor mitch!

 6. Martin

  Mooie battle. Op zich is Vito een technisch vaardige rapper, maar hij komt deze battle niet zo goed uit de verf. Eerste ronde was prima, maar tweede en derde ronde minder. Vooral dat hij die ene scheme opnieuw ging doen deed hem geen goed. Woordspelingen maken met namen van rappers is m.i. ook best played out. Voor de rest zaten er een aantal leuke lines tussen.

  Mitch: Dit was ruimschoots de beste battle van Mitch tot nu toe. Hij heeft alleen maar één wapen en dat is zijn delivery. Zijn bars zijn niet bijzonder, hij flowt niet en hij gebruikt vaak dezelfde angels en zelfspot. Maar het is wel kaolo grappig.

  Ik denk dat Mitch een titelkandidaat is, maar eigenlijk hoop ik dat hij – als hij iedere keer hetzelfde kunstje uitvoert – volgende ronde wordt uitgeschakeld. Hij moet echt origineler en met nieuwe dingen gaan komen. Voor nu heeft hij deze battle gewonnen.

  Cijfers: Vito 7,5 en Mitch 8,5.

 7. Jonko1991

  Ik hoop zo dat Mitch deze pakt!! Ik gun hem echt nog die rondes en misschien ook nog wel de winst! Stel hij gaat niet door, haal hem dan over om volgend seizoen weer mee te doen. Vind Mitch samen met Noozy en Fiction DE hardste ‘Nieuwkomers’ (Steff niet meegerekend) van dit seizoen! Mitch is wel mijn favoriet 😉

  Nog ff een Shout-out naar Mitch persoonlijk:

  “Ga zo door ouwe, jij hoort echt bij de nieuwe garde van ‘echte’ battlerappers! Je houding is ‘Bijna’ altijd super dope + je verbeterd jezelf elke ronde weer! Of dan is het wel qua houding, of dan is het weer lyricaal! Ga zo door, en je word de beste!”

  Hoop zo dat we nog meer van je gaan zien!

 8. Jonko1991

  Owjah.. Mijn cijfers zijn:

  Vito: 8 en Mitch 8,7

  Vito: Zonde dat je werd afgeleid, probeer die shit te negeren ouwe. Je eerste 2 rondes waren namelijk dik!!
  Mitch: Gooi nog iets moeilijkere/hardere Punchlines (die wel makkelijk te begrijpen zijn) .

Geef een reactie