Symmetric vs Knie

Punchoutbattles Live

Stembox sluit op 15 November 2015, 19:00

Symmetric

Symmetric

Fans
6.46
Jury
6.93
Finale
6.77
Stem toevoegen!
Knie

Knie

Fans
7.23
Jury
6.10
Finale
6.48
Stem toevoegen!
Symmetric: Ronde 1
M\'n vrienden vroegen \'tegen wie moet je 11 oktober battlen\' en ik zei ik moet tegen knie... Hun zo: WIE?! Ik vraag me af hoe je überhaupt de auditie door bent gekomen, terwijl je zo\'n belachelijke naam uit hebt uitgekozen. Je naam is een grap, kinderlijk net als vader Jacob. Maar je niveau is zo laag, je zou denken dat het daar vandaan komt. Of komt het omdat ie vies is? Jongens hoofd geeft en dus regelmatig op één Knie zit?! Gast, jij bent zo dom jij weet überhaupt niet waar een knie zit. Ik analyseerde je auditie ja ik begon je als Mario Been te checken, ook al werd je gecoached door Leo Beenhakker je komt nog steeds niet verder. Net als Dirk Kuyt blijf je meters rennen ook al ben je al versleten faggot, je krijgt dit nooit onder de knie als een scheenbeschermer. Zelfs een kniebeschermer kan Knie niet redden. Toen je deze battle aanging wist je al meteen dat je op dit probleempje stuit, ik heb de overwinning al lang gezien ja bitch ik keek meteen vooruit. Ik bezorgde knieklachten als een fysiotherapeut.

Knie Ronde 1: Niet Beschikbaar

Symmetric: Ronde 2
Knie, jij spit alleen maar enkelrijms, jij bent zo verschrikkelijk slecht in rijms, jij denkt dat kenkerblij op venkel rijmt. Ik show nu wat dubbelrijms voor elke fan van mij. Jij bent zo\'n type dat doet alsof ie alles weet van straat, maar op de nieuwe ranglijst ben jij de eerste die beneden staat. Je auditie was tenenkrommend en never zal het beter gaan, Je bent als Ronaldo op een teamfoto, om op de voorgrond te komen moest je eerst op je tenen staan. Haar ex is wat hij leek van haar want die bitch van je is vreemdgegaan, jij wou haar steken gaan. Broer, er stopt hier zo een ambulance en ik zorg dat jij mee kan gaan. Ik ga op knie zitten als een bedelaar! Ik geef je geen minuut de tijd, nee ik zal in je face gaan slaan, geef hem zoveel ijsbeentjes - bitch ik noem het leedvermaak. Ik heb klapbarz, geen gunbarz, ik heb geen Magnum nodig nee ik kill hem met een lege maag. Dus ik maak hem dood man, ik fuck deze knie op.. Kevin Strootman

Knie Ronde 2: Niet Beschikbaar

Symmetric: Ronde 3
Wtf is er mis met jouw grote hoofd Het lijkt op een kokosnoot maar als jij lacht gaat je kin omlaag en de rest van jouw hoofd omhoog.. Terance & Philip look-a-like En kerel, wat heb jij mega oren. Eigenlijk is dat beter voor me, Dan kun jij mijn metaforen, Als enige nog beter horen Je spitte met swagrap jouw auditie vol, je bent wannabe Scarface of SBMG \'en rapt met al die uithalen\' Maar dit hier is POB Next Gen en die fratsen kun je hier niet uithalen. Als er in deze battle jouw kop op stond, kom ik mijn buit halen. Jij bent zeker ook zo\'n cookingdance fool, Terug naar de keuken bitch ga daar de cookingdance doen! Ik ben zelfbewust, ik spitt fire ben een brand die je niet effe blust... Jij dickride old school punchout cats deze knie wilt een meniscus / mennis kus Je beweert voor die ongeslagen status te gaan net als Floyd Mayweather, maar je eerste battle ga je als down want bitch ik ben way better. Dus jij bent net Mayweather? Faggot ga thee zetten. Met die laffe verdedigende instelling moeten we jou naar Londen heenbrengen. Omdat we een Engelse bus met het Chelsea-logo met jouw hart erin op Stamford Bridge geparkeerd hebben

Knie Ronde 3: Niet Beschikbaar

Dit werd voorspeld

Symmetric
39%
VS
Knie
61%

5 Responses to Symmetric vs Knie

 1. punchvansander

  In mijn ogen een middelmatige battle. Beiden waren niet slecht, maar ik ben ook niet ondersteboven.

  Op de een of andere manier vindt ik Symmetric een beetje awkward deliveren. Hij wil zijn punches graag hard overbrengen, maar hij twijfelt of hij daar toe in staat is. Zo komt het iig op mij over. Punches zelf zijn van wisselend niveau. Soms zijn ze best goed, maar soms ook best corny. Wel zie ik dat hij naar de feedback van de auditie heeft geluisterd, maar hij moet dit nog beter uitwerken.

  Knie. Knie heeft bij mij de likability waar ze het in The Judgement wel eens over hebben. Knie heeft een prima delivery en je ziet dat hij lol heeft. Zijn teksten halen dat niveau te vaak helaas niet. Ook technisch valt er wat te verbeteren. Symmetric had het al over de enkelrijm.

  Ik vind deze battle geen duidelijke winnaar hebben, maar ik geef hem aan Knie. Hij blijft in mijn ogen dichter bij zichzelf, waardoor hij meer potentie toont. Daar komt denk ik ook de likability vandaan. Volgens mij heeft Symmetric minder lol dan Knie tijdens een battle en daarom groeit Symmetric minder snel dan Knie als Battle MC. Symmetric: 6.5, Knie 6.7.

 2. FLAY

  Ik kan niet zeggen dat ik het eens ben wat betreft de likability van Knie. Dat neppe gegniffel na zijn eigen bars, of tijdens de bars van Symmetric stoort nog al (los van het feit dat het geluid dat hij maakt oneindig grappig klinkt xD).
  Ook die irritante opmerkingen tussendoor gewoon….

  “Ghehe grappig joh…”
  “Leg hem uit dan…”
  “Corny…”
  “Voor de hand liggend…”

  Shows some respect, laat je tegenstander zijn bars spitten zonder dat je er doorheen loopt te kutten. My two cents.

  Los daar van, wel een ruime voldoende voor beide heren, maar door bovengenoemd minpunt en het feit dat Knie technisch de mindere is geef ik hem nipt aan Symmetric.

  Symmetric: 7.0
  Knie: 6.7

 3. Knie Knie

  Thnx voor de feedback ga er wat mee doen

Geef een reactie