Insayno vs Steff

Punchoutbattles Live

Stembox sluit op 25 November 2015, 19:00

Insayno

Insayno

Fans
8.06
Jury
7.83
Finale
7.90
Stem toevoegen!
Steff

Steff

Fans
7.91
Jury
9.25
Finale
8.80
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Insayno
58%
VS
Steff
42%

26 Responses to Insayno vs Steff

 1. Crimson

  Met recht de beste battle van allemaal. Voor mij 2-1 in het voordeel van Steff. Eerste rondes van beide MC’s waren classics, maar voor mij pakte Insayno die. 2de ronde vond ik Steff harder komen en in de 3de ronde was Insayno het een beetje kwijt. Desondanks hebben ze allebei bijgedragen aan een dope battle. Ik heb een 7,5 gevote voor Insayno en een 9 voor Steff. Als nieuwkomer zo volwassen overkomen… dan win je bijna automatisch gewoon.

  • Harde battle. Vooral veel respect om het feit dat insayno ging freestylen hij had hele technische lines, maar niet iedereen begreep ze. Steff had funny jokes vandaar dat hij het publiek meekreeg. Zn laatste ronde was wel hard. Alleen ik persoonlijk zou niet over een moeder met darmkanker punchen. 2-1 voor insayno

   • Crimson

    Tuurlijk, het is wel makkelijk om te gaan punchen met lines over je moeder die dan ziek is. Desondanks zeg ik nog steeds, het is een battle, man. Je mag punchen over wat je wil, er bestaan geen regels of grenzen in battlerap tot hoever je mag gaan. En ze geven elkaar na afloop nog een handshake en that’s it. Ik vind niet dat je iemand daarop kan afrekenen.

 2. azwarrior

  Keiharde battle, vind het persoonlijk wel jammer wanneer het veel te lang over overlijden of ziektes gaat van naasten. Steff had het naar mijn mening niet nodig om de overwinning te pakken. Vond die 3e ronde ook niet zo sterk van um. Geef Steff op basis van ze 1e en 2e ronde toch een 9, insayno een 8. Dit niveau ben ik gewend van punchout, hoop meer van zulke battles te gaan zien in de toekomst want tot nu toe zijn we niet verwend

  • punchvansander

   League is pas net begonnen hè. De debutanten moeten hun draai nog vinden. Alle ervaren deelnemers hebben hun ding gedaan, met uitzondering van Jeevz. Ook lieten een aantal debutanten veel potentie zien.

 3. mijn stemmen gaan naar Insayno… De lines waren beter alleen kwamen er moeilijk uit doordat hij zo nu en dan struikelde over zijn woorden. Maar das naar mijn mening. Daarnaast vond ik steff ook aardig sterk maar door zijn 3e ronde heeft hij mijn respect verloren en vind ik niet echt dat als je 1 ronde lang continu door blijft rappen over iemand zijn moeder die ernstig ziek is dat je het verdiend om er in te blijven. Eventjes had gekund zoals bij het begin maar het getuigd van geen respect als je door blijft gaan er mee.

  Bedoel.. je kan mij wel gaan haten dat ik het zeg omdat het punch out battles zijn. Maar for real ik ben niet de enige man die er zo over nadenkt. 😉 Zelfs de oprichter Ex hoor je spreken erover op het einde van steff zijn ronde.

 4. Harde battle. Vooral veel respect om het feit dat insayno ging freestylen hij had hele technische lines, maar niet iedereen begreep ze. Steff had funny jokes vandaar dat hij het publiek meekreeg. Zn laatste ronde was wel hard. Alleen ik persoonlijk zou niet over een moeder met darmkanker punchen. 2-1 voor insayno.

  (Vorige post moest daar niet )

 5. giesburts

  By far beste battle van het event, waar het van 2 kanten komt en waar beide mc’s ook gewoon een 8 scoren. Insayno had echt barz, Steff had vooral jokes. Overigens vond ik hem een stuk persoonlijker komen, zelfs buiten die 3de ronde om, en had hij ook echt dikke punches zoals die apartheid line. Complimenten voor Steff dat hij nog zulke angles weet te vinden tegen iemand zoals Insayno. Jammer van de stumbles van Insayno, zie je wel vaker bij hem dat hij door de drukke stijl van hem dat hij woorden gaat inslikken oid.

  Over die 3de ronde, of het respectvol is kun je over in discussie gaan, blijft een battle, maar het was wel goed uitgewerkt. `Tot personals over de relatie met zijn moeder, de manier waarop hij zijn albums promoot etc. Overigens vond ik Chris Meth toch een stukje ‘vreder’ dan dit maar ik zelf heb er geen problemen mee.

 6. gunga

  Steff, easy. Insayno vond zijn eigen bars te moeilijk en struikelde er daarom te vaak over. Daarnaast kwam Steff hard.

 7. gunga

  Vind trouwens dat Steff niets verkeerds heeft gezegd, het is een battle. Niet zo janken.

 8. FreakoRico

  Duidelijk Steff. Komt gewoon een stuk harder dan Insayno.

 9. blackhero

  Steff overduidelijk winnaar.
  Derryl struikelt te vaak over zijn eigen bars, maakt het zichzelf vaak onnodig moeilijk.
  De simpele lines van Steff waren keihard en effectief en veroorzaakte enorme explosies, derryl probeerde meer futuristische laserwapens te lanceren die crashte door blue screens of death.
  Sowieso die domme onzin over matrix en illuminati onzin moet echt eens stoppen.

 10. leifxhungry

  Steff > Insayno.

 11. Insayno was heel technisch, en maakte er een complete freestyle van.
  Steff was meer met one-liners en moest het vooral hebben van plat humor.
  Ben meer van de opbouwende lyrics dan een simpele “je moeder”-grap in een bar verwerkt.
  Points to Insayno

 12. Steff nagelde ‘m. 3e Ronde…niet mijn ding qua respectloosheid (net zelf een moeder aan kanker verloren), maar tegelijkertijd wel de hardste grappen! Insayno op alle fronten verslagen. Bodybag, alles.

 13. Rolow

  Dit was echt een classic. Twee totaal verschillende stijlen en beide kan ik erg waarderen. Insayno is meer van de diepere lines, wordplay en uitgewerkte schema’s. Steff heeft een stijl met directe punches, overdosis humor en quotable haymakers. Ik vond daarom deze battle moeilijk te beoordelen, aangezien beide gewoon vuur brengen op hun manier. Toch vind ik de overwinning voor steff en dit is puur op punches die je direct raken, de impact is zeg maar meteen voelbaar. Insayno heb ik een 8 gegeven en sterf een 8,5. Over het hele kanker verhaal. Je mag zeggen wat je wilt in een battle, maar ik zou dit persoonlijk nooit gedropt hebben.

 14. Cooper Cooper

  Punchoutbattles: de plek waar het publiek volwassen en eerlijk stemt, gebaseerd op rapvaardigheid in plaats van eigen emotie.

  Heerlijk.

 15. Zei het via Twitter al tegen Steff: In een battle gaat niets te ver. Het zijn juist de personals die zorgen voor een bodybag en de hardste haymakers. Insayno had zeker weten goede bars en mooie slow-it-downs maar tegenover het droge gedrag en de rake teksten van Steff, hadden die geen enkel nut. Insayno: een MC die zichzelf te serieus neemt, tegenover Steff; een MC die niets serieus neemt. 2-1 voor Steff

 16. Als ik kijk naar de battle zie ik eigenlijk gewoon een duidelijke 3-0 voor Steff. Zijn stijl is zo droog en hierdoor leek het zelfs soms alsof Insayno er niks van kon, maar die knul had ook bars. Twee dingen. 1. Insayno struikelde vaak over zijn woorden heen en dit zorgt ervoor dat de punch een stuk minder hard komt. 2. Steff staat er bij alsof hij tegen een peuter aan het battlen was en dit haalde Insayno denk ik een beetje uit zijn flow. Die laatste ronde van Steff was echt hard en ik begrijp dat niet iedereen hier van houdt. Maar ook als hij die laatste ronde verliest dan wint hij de battle alsnog met 2-1.

 17. Jasmijn

  Alletwee harde rappers, Insayno had betere en hardere lines met meer inhoud. Helaas struikelde hij meerdere keren over zijn woorden waardoor hij minder hard overkwam, daarom gaat mijn stem uit naar Steff.

 18. Jantje B

  Kaascouse is niet geschikt als jurylid. Hij geeft een cijfer wat op niets gebaseerd is.

  Hierbij adviseer ik zijn stem bij de volgende ” battle judgments” niet mee te laten tellen.

 19. Ill-Sickness

  Deze battle is sowieso al lastig om te beoordelen.
  Aan de ene kant heb je Insayno, die zoals gezegd meer skills toont en zijn vaardigheden ermee laat zien.
  Aan de andere kant heb je Steff, een echte ´klootzak´die alles gebruikt waarmee die je kan pakken.

  Dat gezegd was het toch wel duidelijk dan ondanks de eerste ronde gelijk opging, het vanaf ronde twee einde was voor Insayno.
  Steff werd nog meer respectloos dan ervoor en je kon merken dat Insayno er moeite mee had.

  Uiteindelijk geef ik hem dan ook aan Steff, ondanks de hardheid die Steff toonde is en blijft dit inderdaad een battle.

Geef een reactie