Don Tatta vs Prelec

League Battle

Stembox sluit op 24 September 2017, 19:00

Don TaTa

Don TaTa

Fans
6.40
Jury
7.60
Finale
7.20
Stem toevoegen!
Prelec

Prelec

Fans
7.81
Jury
8.13
Finale
8.02
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Don TaTa
88%
VS
Prelec
13%

One Response to Don Tatta vs Prelec

 1. Martin

  Een battle die mijn verwachting heeft overtroffen. Van tevoren had ik niet het idee dat dit iets ging worden, maar ik heb mij goed vermaakt.

  Prelec: Ontzettend gegroeid in zijn performance sinds zijn eerste battles. Meestal probeert hij zo geforceerd te driedubbelrijmen, maar dat heeft hij gelukkig in deze battle laten vallen. Bars waren echt op niveau en een paar mooie personals (o.a. die naar Jeevz). Eerste en laatste ronde waren heel dope. Zijn beste soloperformance tot nu toe bij POB.
  Hij kan nog wel zijn delivery iets verbeteren. Die lijn over de innerlijke Najih. Gruwelijke line, maar omdat hij zo snel overgaat op de volgende line ging het aan het publiek voorbij. Als hij twee seconde rust had genomen, had de crowd de kans gehad om te reageren.

  Don Tata: Niet slecht. Eerste ronde vond ik sterk, maar in de andere twee rondes valt hij iets terug, vooral omdat hij lines door elkaar haalt. Bars waren er wel, maar er zaten veel minder punchlines in dan in de rondes van Prelec. Vind hem wel echt een toevoeging voor de league, maar hij moet nog verder ontwikkelen.

  Cijfers:
  Prelec: 8
  Don Tata: 6,5

Geef een reactie