Cooper vs Giant

Punchoutbattles Live

Stembox sluit op 4 January 2017, 19:00

Cooper D'état

Cooper D'état

Fans
7.67
Jury
8.03
Finale
7.91
Stem toevoegen!
Giant

Giant

Fans
7.68
Jury
7.88
Finale
7.81
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

Cooper D'état
54%
VS
Giant
46%

15 Responses to Cooper vs Giant

 1. AppieG

  Cooper hard, maar Giant harder. Duidelijke winnaar!

 2. SW

  Giant is misschien populairder maar Cooper was hem steeds een stap voor. En gewoon beter. Beise goed gedaan maar deze vind ik duidelijk voor Cooper.

  • SW, alles wat jij net zei is totaal omgekeerd ofzo. Of misschien heb je een of ander ziekte dat je niet begrijpt wat je typt. Je weet toch dat qua populair zijn cooper populairder was voor giant en dat giant om de hoek komt kijken en incl jou ma raped?

   • SW

    Ik snap niet helemaal wat je allemaal probeert te zeggen, maar ik geloof dat het erop neerkomt dat je het niet met me eens bent. Hoeft ook niet, ieder zijn mening.

    Wat ik constateer: Giant heeft een vaste aanhang en aardig wat liefhebbers. Cooper is minder like-able, het is zijn stijl om soms tegen het publiek in te gaan. Geen crowd-pleaser dus. Maar hij was slimmer dan Giant: haalde die rubberboot bijvoorbeeld onderuit en wist al dat Giant dat dansje zou doen.

  • Ja ook jij dropt je mening. Ik zeg alleen dat ik je mening onzin vind omdat je zo onwetend hier loopt te commenten. Je zegt dat cooper niet populair is terwijl die langer in de game zit en het werd zelfs voorspeld door mensen dat cooper zou winnen dus je logica klopt niet. Ten tweede je zegt vaste aanhang dit dat. Wat bedoel je hiermee? Met aanhang. Gewoon vrienden die supporten en daar tijd voor vrij maken. Op deze manier laat je cooper beetje zielig overkomen terwijl dat totaal niet hoeft. Ten slotte zeg je dat cooper slimmer kwam omdat die iets met boot en dansje kwam. Het is niet moeilijk om videos te bekijken en daar grappen over te verzinnen. Cooper was tenslotte 1e goede serieuze tegenstander dus dat konden we zeker verwachten. En dat met de boot tja.. ik hoorde dat een van de vrienden kwam infiltreren en vragen naar de plannen met de boot. dus een beetje jammer dat het is doorverteld maar geeft niet. Snapje nu tegen je mening ben?

   • SW

    Ik zeg niet dat Cooper niet populair is. En al helemaal niet dat hij zielig is. Maar wel dat Giant meer support in de zaal had. Niks mis mee, vrienden die je komen supporten zijn een voordeel. Ik zeg alleen dat ik vind dat Cooper heeft gewonnen door het slimmer aan te pakken. Dat mag jij best onzin vinden, in dat geval: let’s agree to disagree.

 3. -Deniz

  is Giant nou turks of Koerdisch?

 4. carlosPapito

  Giant vriend

 5. TaylorvHaaften

  Giant heeft hier zwaar gewonnen bekijk die hele battle goed naar Giant zijn lines je moet ze kunnen begrijpen

Geef een reactie