B-Dax vs R-Mind

Punchoutbattles Live

Stembox sluit op 6 March 2016, 19:00

B-Dax

B-Dax

Fans
5.10
Jury
5.50
Finale
5.37
Stem toevoegen!
R-Mind

R-Mind

Fans
7.04
Jury
6.13
Finale
6.43
Stem toevoegen!

Momenteel geen lyrics

Dit werd voorspeld

B-Dax
47%
VS
R-Mind
53%

4 Responses to B-Dax vs R-Mind

 1. -Deniz

  Overduidelijk naar R-mind.

  b-dax is zo’n kneus die de nadruk legt op de laatste 2 woorden van een line om het zo doper te laten klinken maar iedereen heeft toch wel door dat ie wack is….

  • Sinical040

   Mee eens. Zou het niet vet zijn voor POB door om de zoveel tijd een Dropout-Event te organiseren. Waarin de beste auditeurs het op moeten nemen tegen de slechtste 15 van de league met als inzet je deelname in de league ofzo? Dan word de kwaliteit ook langzaam beter.

 2. Martin

  Beide MC’s zijn niet goed genoeg voor de League, maar ze zijn wel vooruit gegaan.

  B-Dax had de hele battle lang geen echte punch, die line over vliegend tapijt is de enige die nog iets van reactie uit het publiek kreeg. Er zaten wel wat leuke angles bij (Perzische afkomst etc…), maar die werden niet op een goede manier benut. Overall was het onvoldoende, alhoewel hij voor zijn leeftijd al behoorlijk rapt.

  R-Mind is sinds zijn vorige battle iets vooruit gegaan, maar hij is er nog lang niet. Er zaten nu wel wat leuke dingen bij, de lines waren bovendien iets gevarieerder dan B-Dax, maar echt memorabel was het niet. De laatste verse was bovendien meer gericht aan andere League MC’s en niet aan zijn tegenstander.

  Ik heb B-Dax een 4,5 gegeven en R-Mind een 5,5

 3. SW

  5 voor B-Dax, 6 voor R-Mind: ik ben het dit keer dus behoorlijk eens met de massa.

Geef een reactie