Punchoutbattles Final (Laatste) Event

8 April 2018

PERSBERICHT: EINDE POB NEXT GEN

Wij moeten helaas meedelen dat wij gaan stoppen met Punchout Battles Next Gen. Wij hebben altijd met veel passie geprobeerd onze cultuur levend te houden. Mede dankzij de toewijding en inzet van onze fans en deelnemers zijn we hier voor een groot deel in geslaagd. Hiervoor onze welgemeende dank. Zonder jullie hadden we dit nooit zo kunnen doen.

Aangezien we nog een finale voor de boeg hebben, willen we eruit gaan met een knal. Het event is zondag 8 april 2018 en de finale tussen Giant en Nick Vayne zal dan ook plaatsvinden.

Wij geloven dat er ruimte is voor een goed battle event en weten zeker dat er genoeg talent in Nederland is om een league op te zetten waar zowel publiek, deelnemers als viewers blij mee zijn. Momenteel zijn wij in gesprek met een aantal partijen om te kijken naar de levensvatbaarheid van een nieuw concept. Wij zijn erg enthousiast over het concept en hopen hier in de loop van het jaar meer over te kunnen melden.

Wij zijn trots op de classic battles die zijn neergezet, de groei die de beginners hebben doorgemaakt en de inzet die alle deelnemers hebben getoond. Ook zijn wij erg blij om te zien dat oude deelnemers het goed doen in hun nieuwe carrières.

Wij hopen jullie te zien op het final event, dan maken wij er een waardig afscheidsfeestje van, voor nu.

Bedankt voor alles,

POB

Locatie Plan-C
Adres Slepersvest 1, 3011 MK Rotterdam
Website plancrotterdam.nl/
Datum 8 April 2018
Tijd 13:00

Koop nu je Ticket!

Battle overzicht

Op dit evenement zullen de volgende battles plaats vinden. Denk jij te weten wie er gaat winnen? Voorspel hieronder de winnaars en ontdek het zelf tijdens het live evenement.

Giant Win
60%
VS
Nick Vayne Win
40%
Waldo Win
59%
VS
Mitch Win
41%
Popjorn Win
71%
VS
Challamang Win
29%